top of page
Price List

Just like every painful condition is unique, so is every single body and its reaction to the therapy.

Depending on a specific condition, our therapists will always recommend the best therapy for your specific case.
Free consultation »

1. Koja je razlika izmedju terapijskog tretmana i masaže? Masažom ne možemo dugoročno rešiti problem bolnog stanja. Cilj masaže tela su opuštanje i relaksacija. Terapijski tretmani se fokusiraju na uzrok bola i dublje strukture kao što su kosti, zglobovi i unutrašnji organi.

2. Koja bi mi tehnika najviše pomogla? Svako bolno stanje je specifično i svako telo drugačije reaguje na različite terapijske tretmane. Kroz konsultaciju u zavisnosti od bolnog stanja predlažemo odgovarajući tretman. Posmatrajući reakciju tela tokom tretmana primenjujemo i prilagodjavamo odgovarajuće tehnike.

3. Da li su vaši tretmani bazirani na bioenergiji? Terapijski tretmani u BodyCode terapijskom centru se ne baziraju na bioenergiji, medjutim, klijenti često kažu da su odredjeni tretmani imali i takav efekat.

4. Posle koliko tretmana će mi biti bolje? Svako telo reaguje drugačije i svaki problem zahteva drugačiji pristup i drugačije tretmane. Tokom tretmana posmatramo reakciju tela i dajemo sigurniju prognozu.

5. Može li jedan tretman da reši problem koji imam? Sasvim je moguće da bolno stanje tokom prvog tretmana nestane, ali time što smo trenutno sanirali posledicu, ne mora da znači da je saniran i uzrok posledice. Čak i jednim tretmanom možemo učiniti da se osećate bolje, ali najčešće postoji potreba za ponovljenim tretmanima dok se uzrok ne sanira.

6. Da li su tretmani trajno rešenje? Ne, tretmani nisu trajno rešenje problema. Potrebno je promeniti loše navike koje utiču na držanje tela, pravilno sedenje, spavanje, i raditi vežbe koje terapeuti savetuju. Briga o telu i promena loših navika umanjuje potrebu za terapijskim tretmanima.

7. Koliko često je potrebno da dolazim na tretmane? Svaki problem zahteva drugačiji pristup i svako telo reaguje drugačije na tretman. Kada započnemo sa tretmanima vidimo reakciju Vašeg tela na iste i dajemo pravi odgovor na ovo pitanje.

8. Da li je dovoljno da dolazim samo na tretmane kako bi se moj problem rešio? Gotovo uvek, bol je posledica dugoročnih losih navika. Tretmanima možemo rešiti posledicu, ali ne i uzrok bolnog stanja. Nije dovoljno samo dolaziti na tretmane i očekivati da se problem nikada više neće vratiti. Potrebno je raditi vežbe koje terapeuti preporuče i slediti njihove savete za lakše obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kojima gotovo svi grešimo.

9. Da li su tretmani bolni? Tokom odredjenih tretmana može se pojaviti osećaj bola kao reakcija tela na ispravno stanje u koje se vraća. Terapeut pažljivo prati reakciju Vas i Vašeg tela i bezbedno nastavlja tretman.

10. Zašto dan posle tretmana imam jače bolove nego pre? Gotovo uvek nakon tretmana, primetićete razne promene u vašem telu, pokretima, obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Bol se javlja kao sasvim normalna reakcija tela na tretman koji je odradjen. Telo se navikava na normalno stanje u kome se duže vreme nije nalazilo. Terapeut će Vam uvek skrenuti pažnju ako je telo podložno reakciji nakon terapije.

11. Ima u kraju jedan salon i masaža je 1500 dinara, zašto je kod vas skuplje? BodyCode terapijski centar se bavi manuelnim terapijskim tretmanima. Ne volimo za naše tretmane da kažemo da su masaže, jer su mnogo više od toga. Naši tretmani uspešno rešavaju bolna stanja koja su ljude dovela čak i do depresije, jer godinama nisu uspeli da ih reše u raznim zdravstvenim ustanovama. Naš tim čine terapeuti sa višegodišnjim iskustvom i velikim znanjem i verujemo da se po mnogo čemu izdvajamo od drugih.

12. Koji način plaćanja prihvatate? Moguće je isključivo gotovinsko plaćanje.

13. Da li postoji parking u blizini terapijskog centra? Parking se nalazi ispred terapijskog centra, kao i oko samog YU biznis centra, ali zbog velike gužve preporučujemo da na tretman krenete na vreme zbog traženja slobodnog parking mesta.

cta-section.jpg

Get rid of a painful condition or choose a relaxing treatment so you can enjoy!

bottom of page